SKU: kotel-bosch-7000i

ЕДНОКОНТУРЕН ГАЗОВ КОТЕЛ BOSCH МОДЕЛ CONDENS 7000I W ЧЕРНА ВЕРСИЯ 24 KW

Впечатляващият дизайн на Condens 7000i W доказва, че дори отоплителните уреди могат да бъдат красиви. Независимо дали в коридора, банята или кухнята – благодарение на иновативния си външен вид и компактните размери можете с гордост да поставите уреда във Вашия дом.Спестяването на енергия с този газов кондензен уред е много лесно, тъй като горелката модулира: в диапазона от 12,5 до 100 % от максималната мощност тя се адаптира винаги автоматично към актуалната необходима топлина във Вашето домакинство. Затова отоплението работи с висока енергийна ефективност и тогава, когато не се нуждаете от работата му на пълна мощност.

*Посочената цена е за котела!

*Монтаж се извършва за гр.София и региона след направен оглед и изготвена оферта!

*За друго населено място се изпраща по куриер!

 

3,219.00 лв.

Facebook

Описание

  К Лукс ЕООД предлага както проектиране така и изграждане на газови исталации. При изграждането на газови инсталации, задължително трябва да бъде изготвен проект, който в последствие се представя и узаконява, тъй като газовите инсталации са поднадзорни съоражения. Ние можем да ви предложи цялостни решения за частни имоти, от проектиране и изграждане на газова инсталация, до монтаж, изготвяне на изпълнителна документация и пуск в експлоатация на газови уреди. Цените за услугата се базират въз основа на проекта и сложността на монтажните дейности. Всеки проект е индивидуален и се изготвя според нуждите на клиента. Вземете вашата оферта като се свържете с наш сътрудник.

ТИП – ЕДНОКОНТУРЕН
НИВО НА ШУМ [DB(A)] – 50
ОТОПЛИТЕЛНА МОЩНОСТ MAКС. ПРИ 80/60 C [KW] – 24
ОТОПЛИТЕЛНА МОЩНОСТ MAКС 50/30 C [KW] – 25.1
ОТОПЛИТЕЛНА МОЩНОСТ MИН. ПРИ 80/60 C [KW] – 3
ОТОПЛИТЕЛНА МОЩНОСТ MИН. 50/30 C [KW] – 3.4
ТЕГЛО [КГ.] – 43

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “ЕДНОКОНТУРЕН ГАЗОВ КОТЕЛ BOSCH МОДЕЛ CONDENS 7000I W ЧЕРНА ВЕРСИЯ 24 KW”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ние използваме "бисквитки", за да улесним използването на нашия сайт. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.