SKU: kotel bosch wbc 14-1 de-23

ЕДНОКОНТУРЕН КОТЕЛ BOSCH МОДЕЛ CONDENS 2500W WBC 14-1 DE 23 МОЩНОСТ 2-14KW, МОДУЛИРАЩА ПОМПА

БЛАГОДАРЕНИЕ НА КОНДЕНЗНАТА ТЕХНИКА CONDENS 2500W Е С 93% СЕЗОННА ЕФЕКТИВНОСТ И ПРЕДЛАГА ЗНАЧИТЕЛНИ ИКОНОМИИ НА ГАЗ.  ШИРОКИЯ ДИАПАЗОН НА МОДУЛАЦИЯ И НИСКАТА МИНИМАЛНА МОЩНОСТ ЗА ОТОПЛЕНИЕ ДОПЪЛНИТЕЛНО УВЕЛИЧАВА ИКОНОМИЧНОСТТА, ВКЛЮЧИТЕЛНО В ПРЕХОДНИТЕ СЕЗОНИ.
BOSCH Е ВОДЕЩ В ЕВРОПА ПРОИЗВОДИТЕЛ НА ОТОПЛИТЕЛНА ТЕХНИКА С ДЪЛГОГОДИШЕН ОПИТ В ОБЛАСТТА НА КОНДЕНЗНАТА ТЕХНОЛОГИЯ.ИЗКЛЮЧИТЕЛНО КОМПАКТЕН И ТИХ. ТЕЗИ КОТЛИ СА ЕДНИ ОТ НАЙ-ТИХИТЕ НА ПАЗАРА И МОГАТ БЕЗПРОБЛЕМНО ДА БЪДАТ ИНСТАЛИРАНИ В ЖИЛИЩНОТО ПРОСТРАНСТВО.

*** Обявената цена е само за газовия котел

2,169.00 лв.

Facebook

Описание

  К Лукс ЕООД предлага както проектиране така и изграждане на газови исталации. При изграждането на газови инсталации, задължително трябва да бъде изготвен проект, който в последствие се представя и узаконява, тъй като газовите инсталации са поднадзорни съоражения. Ние можем да ви предложи цялостни решения за частни имоти, от проектиране и изграждане на газова инсталация, до монтаж, изготвяне на изпълнителна документация и пуск в експлоатация на газови уреди. Цените за услугата се базират въз основа на проекта и сложността на монтажните дейности. Всеки проект е индивидуален и се изготвя според нуждите на клиента. Вземете вашата оферта като се свържете с наш сътрудник.

ТИП – ЕДНОКОНТУРЕН
Мощност / отопление – 2-14KW
ВИСОЧИНА НА КОТЕЛА – 815 MM
ШИРИНАТА НА КОТЕЛА – 400 MM
Предназначен е за стенен монтаж
Широк диапазон на модулация

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „ЕДНОКОНТУРЕН КОТЕЛ BOSCH МОДЕЛ CONDENS 2500W WBC 14-1 DE 23 МОЩНОСТ 2-14KW, МОДУЛИРАЩА ПОМПА“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ние използваме "бисквитки", за да улесним използването на нашия сайт. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.