Хиперинверторни климатици

Хиперинверторни климатици – предназначени са за потребители, които желаят да отопляват и охлаждат домовете и работните си помещения с най-висока степен на енергоспестяване при максимален комфорт. Това се постига благодарение на ефективната работа на компресора. Следенето на температурните изменения в помещението. Както и на промените във външната температурата. Всичко това позволява на системата да изчисли и отдаде необходимото за момента количество студ или топлина, за да получите перфектния климат в помещението.

Хиперинверторни климатици – предимства

При хиперинверторните климатични системи първоначалната инвестиция е малко по-висока, но осезаемо по-ниските месечни сметки за електроенергия я компенсират във времето многократно.

Освен, че притежават висока енергийна ефективност и най-високите сезонни коефициенти на охлаждане и отопление (SEER и SCOP). Тези климатици се отличават още с редица други предимства като:

  • Бърза и безупречна работа.
  • Притежават елегантен и модерен дизайн.
  • Имат най-ниските стойности на шум при охлаждане и отопление.
  • Разработени са с грижа за здравето на потребителите и осигуряване на здравословна и чиста среда на живот. Устойчиви на екстремни условия, за да създадат оптимален комфорт и да задоволят потребностите на дори най-претенциозните клиенти.
  • Лесни за управление.

Ако и вие търсите начин да създадете оптимални климатични условия в дома или офиса, с минимално електропотребление и грижа към околната среда. – Направете най-добрия информиран избор и се доверете на К Лукс ЕООД.

Показване на 7 резултата

View: 25 50 All

Ние използваме "бисквитки", за да улесним използването на нашия сайт. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.