SKU: GDN40AW-K5EBA1A

Влагоуловител Gree Daisy GDN40AW-K5EBA1A

Обезвлажняване (при температура 27°C, относителна влажност на въздуха 60%) – 24 l/24h
Обезвлажняване (при температура 30°C, относителна влажност на въздуха 80%) – 40 l/24h

Работа при ниски температури (5°C )
Хладилен агент: R290
Стендбай при 0.5 W
Автоматична диагностика
Външен конектор за конденз
Антибактериални филтри
Дисплей на влажността на въздуха
Защита от преливане
Захранване – 1Ph, 220-240V, 50Hz
Капацитет – 670W
Ток – 3.0A
Дебит [m3/h] – 230 / 195 / 170
Шумово ниво [dB(A)] – 48
Съдържание на резервоар [l] – 6.5 / 7.0
Размери (W х H х D) [mm] – 396 x 625 x 286
Нетно / брутно тегло [kg] – 22.5 / 24.5

632.00 лв.

Facebook

Описание

Основни функции на бутоните
Бутон ON/OFF
Натиснете бутона за да включите/изключите изсушителя.

Бутон за вентилатор
С натискането на този бутон можете да превключвате между висока, средна и ниска скорост на вентилатора при което ще светне съответният индикатор.

Бутон за таймер
Натиснете бутона, за да зададете стойност на Таймер за включване и Таймер на изключване. С всяко натискане на бутона стойността се променя със стъпка 1 час в границите 0-24 часа. С натискането и задържането на бутона стойността ще се променя по-бързо. След като зададете стойност на таймера, тя ще се покаже за 5 секунди на дисплея и индикаторът ще светне.

Бутон за влажност
Натиснете бутона, за да зададете стойност на влажност. Със задържането му, стойността ще се променя със стъпка 10% в границите 30%-80%. След това стойността ще се покаже на дисплея за 5 секунди.

Бутон за режим
Натиснете бутона, за да зададете 4 различни типа изсушаване – Smart, Cont., Quiet and Dry (Smart, Продължително, Безшумно и Изсушаване).
● Ако индикаторът за режим Smart свети, уредът работи в Smart режим. Уредът автоматично ще избере максимално комфортно ниво на влажност в зависимост от температурата в момента.
● Ако индикаторът за режим Cont свети, уредът работи в Continuous режим. Уредът ще изсушава въздуха продължително, докато нивото на влажност не падне до некомфортно за хора ниво.
● Ако индикаторът за режим Quiet свети, уредът работи в Quiet режим. Уредът автоматично ще избере максимално комфортно ниво на влажност в зависимост от температурата в момента. Изсушителят ще работи с тази скорост на вентилатора, която е най-безшумна и тя не може да се променя ръчно.
● Ако индикаторът з арежим Dry свети,уредът работи в Dry режим. След кат одрехите се изсушат, стойността на влажност в помещението ще се държи на ниво, което не позволява образуването на мухъл. Стойността на влажността и скоростта на вентилатора не могат да се променят ръчно.

Забележка:
● В режими Smart и Quiet, ако нивото на влажност в помещението е по-ниско от зададената стойност, или по-ниско от комфортната стойност по подразбиране, уредът ще спре да работи.
● В режими Dry и Cont стойността на влажност не може да се променя. В тези два режима не може да се променя и скоростта на вентилатора.

Бутон Wind Direc
Когато е необходимо движение на хоризонталните жалузи, натиснете бутона Wind Direc, за да изберете ъгъл на въртене или фиксирани жалузи. Когато индикаторът Swing на Wind Direc свети, хоризонталните жалузи ще се въртят, когато индикаторът Fixed Angle свети, хоризонталните жалузи ще са фиксирани на позицията си в момента.

Други функции
1.Предупредителен сигнал
Ако резервоарът е пълен или не е на мястото си над 3 минути, системата ще издаде звуков сигнал, за да ви подсети да изпразните резервоара или да го поставите правилно.
2.Автоматично спиране
Ако резервоарът е пълен, свален или не е поставен правилно, или нивото на влажност е с 5% по-ниско от зададената стойност, уредът ще спре да работи.
3.Функция за запамеяване
При спиране на напрежението всички настройки ще се запаметят. Когато напрежението се възстанови, уредът ще започне работа със същите настройки.
4.Индикатор за пълен резервоар
Индикаторът ще свети, когато резервоарът е пълен или не е поставен правилно.
5.Ресетиране на филтъра
Когато индикаторът за пълен резервоар свети, филтърът трябва да се почисти. След като направите това, натиснете и задръжте едновременно бутоните Fan и Humidity и индикаторът за почистване на филтъра ще изгасне.
6.Функция за заключване
Натиснете и задръжте за 1 секунда едновременно бутоните Mode и Timer, за да активирате заключването на бутоните. След натискането на който и да е бутон, на екрана ще появява съобщение, че бутоните са заключени. Натиснете и задръжте за 1 секунда едновременно бутоните Mode и Timer, за да деактивирате функцията и да отключите бутоните.

Допълнителна информация

Марка

GREE

Гаранция:

24 месеца

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Влагоуловител Gree Daisy GDN40AW-K5EBA1A”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ние използваме "бисквитки", за да улесним използването на нашия сайт. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.