SKU: kotel Viessmann Vitodens 050 25kw

СТЕНЕН ГАЗОВ КОТЕЛ VIESSMANN VITODENS 050 ДВУКОНТУРЕН, 25 KW

Подменете стария си газов котел с нов високоефективен кондензен котел Vitodens на Viessmann и намалете разходите за отопление и топла вода с повече от 10%. Днес повече от всякога спестяването на енергия и оптимизирането на разходите за отопление и топла вода са основен и най-важен приоритет на всяко домакинство. Газовите котли VIESSMANN VITODENS осигуряват високоефективно комфортно отопление и битова гореща вода. Те са произведени в Германия по най-високи технологични и екологични стандарти и се отличават с компактни размери, тиха работа, лесна поддръжка и сервизиране, дълъг експлоатационен живот. Чрез с тях се постига намалено потребление на горивото , чрез т. нар. кондензна технология – използва се не само топлината, която възниква при процес на горене, но и съдържанието на водни пари в димните газове. Това води до по-малки разходи, които за да бъдат осезаеми е необходимо отделните компоненти на отоплителната система да са оптимално оразмерени едни към други.

*Посочената цена е за котела!

*Монтаж се извършва за гр.София и региона след направен оглед и изготвена оферта!

*За друго населено място се изпраща по куриер!

 

2,980.00 лв.

Facebook

Описание

  К Лукс ЕООД предлага както проектиране така и изграждане на газови исталации. При изграждането на газови инсталации, задължително трябва да бъде изготвен проект, който в последствие се представя и узаконява, тъй като газовите инсталации са поднадзорни съоражения. Ние можем да ви предложи цялостни решения за частни имоти, от проектиране и изграждане на газова инсталация, до монтаж, изготвяне на изпълнителна документация и пуск в експлоатация на газови уреди. Цените за услугата се базират въз основа на проекта и сложността на монтажните дейности. Всеки проект е индивидуален и се изготвя според нуждите на клиента. Вземете вашата оферта като се свържете с наш сътрудник.

ТИП – ДВУКОНТУРЕН
ОТОПЛИТЕЛНА МОЩНОСТ MИН. ПРИ 80/60 C [KW] – 2.9
ОТОПЛИТЕЛНА МОЩНОСТ MAКС. ПРИ 80/60 C [KW] – 22.4
ОТОПЛИТЕЛНА МОЩНОСТ MAКС 50/30 C [KW] – 25
ОТОПЛИТЕЛНА МОЩНОСТ MИН. 50/30 C [KW] – 3.2
Икономичен и ефективен поради нормираната енергийна ефективност до 108%
Идеален за монтаж в жилищната зона поради ниския работен шум и компактните размери.
Ефективен и с дълъг живот благодарение на топлообменник Inox-Radial от неръждаема стомана.
Изключително лесна поддръжка и сервизиране.
Клас на енергийна ефективност: A/

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “СТЕНЕН ГАЗОВ КОТЕЛ VIESSMANN VITODENS 050 ДВУКОНТУРЕН, 25 KW”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ние използваме "бисквитки", за да улесним използването на нашия сайт. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.