SKU: kotel Vitodens b1kf 19kw

ДВУКОНТУРЕН КОНДЕНЗЕН КОТЕЛ VITODENS 100W B1KF 19KW

Новото поколение газови кондензни котли които впечатляват с много иновации и предимства. Имат вграден Wi-Fi модул за управление по интернет осигурява по-висок комфорт. По-голяма сигурност и повече спестена енергия. Ниската долна граница на отоплителна мощност прави котлите подходящи и за най-малките жилища. Те намират приложение както за едно и двуфамилни къщи, така и за апартаменти, жилищни сгради, ново строителство или модернизиране. Дълъг живот и висока ефективност чрез топлообменник Inox-Radial от неръждаема стомана.

*Посочената цена е за котела!

*Монтаж се извършва за гр.София и региона след направен оглед и изготвена оферта!

*За друго населено място се изпраща по куриер!

 

3,649.00 лв.

Facebook

Описание

  К Лукс ЕООД предлага както проектиране така и изграждане на газови исталации. При изграждането на газови инсталации, задължително трябва да бъде изготвен проект, който в последствие се представя и узаконява, тъй като газовите инсталации са поднадзорни съоражения. Ние можем да ви предложи цялостни решения за частни имоти, от проектиране и изграждане на газова инсталация, до монтаж, изготвяне на изпълнителна документация и пуск в експлоатация на газови уреди. Цените за услугата се базират въз основа на проекта и сложността на монтажните дейности. Всеки проект е индивидуален и се изготвя според нуждите на клиента. Вземете вашата оферта като се свържете с наш сътрудник.

ТИП – ДВУКОНТУРЕН
Вграден проточен водонагревател за загряване на вода за битови нужди.
Функция комфорт за производство на битова топла вода.
Топлообменник Inox-Radial от неръждаема стомана.
Нова горелка MatriX-Plus от неръждаема стомана, която се отличава с висока ефективност, ниски вредни емисии и ниските нива на шум.
Автоматичнен контрол на горенето Lambda Pro.
Вграден комуникационен Wi-Fi модул, който свързва уреда директно с интернет. А приложението ViCare прави обслужването на котела още по-лесно и удобно – дава  възможност за контрол на всички функции на „отоплението“, а когато се налага, специализираната сервизна фирма може да бъде информирана и да реагира бързо. ViCare App дава информация за актуалното състояние на инсталацията, времевите програми за отопление и загряване на битова вода допринасят за спестяването на разходите за енергия. Налична за iPhone и Android операционни системи.
Мембранен  разширителен съд, помпа и предпазни арматури – заводски вградени в котела.
Модулация 1:10
Сертифициран за 20% съдържание на водород в метана.
LCD-Touch дисплей – лесен контрол.
Номинална мощност отопление KW -50/30C – 3.2-19,0
Номинална мощност отопление KW -80/60C – 2.9-17.5
Мощност БГВ – 27.3kw

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “ДВУКОНТУРЕН КОНДЕНЗЕН КОТЕЛ VITODENS 100W B1KF 19KW”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ние използваме "бисквитки", за да улесним използването на нашия сайт. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.