SKU: kotel Vitodens b1hf 11kw

ЕДНОКОНТУРЕН КОНДЕНЗЕН КОТЕЛ VITODENS 100-W B1HF 11 KW

Стенните газови кондензни котли Vitodens са с вграден комуникационен Wi-Fi модул, който свързва уреда директно с интернет. Приложението ViCare прави обслужването на котела още по-лесно и удобно, като в същото време спестява енергия и повишава вашия комфорт. Благодарение на модерния си дизайн и компактни размери, уредите могат да се монтират и в най-малки ниши. Не са необходими странични свободни пространства за сервизиране, тъй като всички конструктивни компоненти са достъпни от фронталната страна на котела. Топлообменник Inox-Radial от неръждаема стомана: ефективен и с дълъг живот.

*Посочената цена е за котела!

*Монтаж се извършва за гр.София и региона след направен оглед и изготвена оферта!

*За друго населено място се изпраща по куриер!

 

3,390.00 лв.

Facebook

Описание

  К Лукс ЕООД предлага както проектиране така и изграждане на газови исталации. При изграждането на газови инсталации, задължително трябва да бъде изготвен проект, който в последствие се представя и узаконява, тъй като газовите инсталации са поднадзорни съоражения. Ние можем да ви предложи цялостни решения за частни имоти, от проектиране и изграждане на газова инсталация, до монтаж, изготвяне на изпълнителна документация и пуск в експлоатация на газови уреди. Цените за услугата се базират въз основа на проекта и сложността на монтажните дейности. Всеки проект е индивидуален и се изготвя според нуждите на клиента. Вземете вашата оферта като се свържете с наш сътрудник.

ТИП – ЕДНОКОНТУРЕН
LED Touch-дисплей за лесно и комфортно обслужване
Модулираща цилиндрична горелка Matrix-Plus и топлообменник Inox-Radial от неръждаема стомана с интегриран мембранен разширителен съд.
Коефициент на сезонна енергийна ефективност до 92 %
Обхват на модулация до 1:8
Ефективен и с дълъг живот благодарение на топлообменник Inox-Radial от неръждаема стомана.
Електронно регулиране на горивния процес Lambda Pro
Високоефективна помпа.
Лесно обслужване, осигурено от монохромен дисплей с графични индикации и текстово меню.
Вграден Wi-Fi комуникационен модул за дистанционно управление и диагностика.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “ЕДНОКОНТУРЕН КОНДЕНЗЕН КОТЕЛ VITODENS 100-W B1HF 11 KW”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ние използваме "бисквитки", за да улесним използването на нашия сайт. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.