SKU: kotel Vitodens b1hf 32kw

ЕДНОКОНТУРЕН КОНДЕНЗЕН КОТЕЛ VITODENS 100-W B1HF 32 KW

НОВ МОДЕЛ от 2021Г. ГАЗОВ КОТЕЛ VIESSMANN VITODENS 100-W. Вграден Wi-Fi модул за управление по интернет осигурява по-висок комфорт, по-голяма сигурност и повече спестена енергия.
Ниска долна граница на отоплителна мощност която прави котлите подходящи и за най-малките жилища.
Дълъг живот и висока ефективност чрез топлообменник Inox-Radial от неръждаема стомана. Те са произведени в Германия по най-високи технологични и екологични стандарти и се отличават  с компактни размери, тиха работа, лесна поддръжка и сервизиране, дълъг експлоатационен живот.

*Посочената цена е за котела!

*Монтаж се извършва за гр.София и региона след направен оглед и изготвена оферта!

*За друго населено място се изпраща по куриер!

 

3,535.00 лв.

Facebook

Описание

  К Лукс ЕООД предлага както проектиране така и изграждане на газови исталации. При изграждането на газови инсталации, задължително трябва да бъде изготвен проект, който в последствие се представя и узаконява, тъй като газовите инсталации са поднадзорни съоражения. Ние можем да ви предложи цялостни решения за частни имоти, от проектиране и изграждане на газова инсталация, до монтаж, изготвяне на изпълнителна документация и пуск в експлоатация на газови уреди. Цените за услугата се базират въз основа на проекта и сложността на монтажните дейности. Всеки проект е индивидуален и се изготвя според нуждите на клиента. Вземете вашата оферта като се свържете с наш сътрудник.

ТИП – ЕДНОКОНТУРЕН
Топлообменник Inox-Radial от неръждаема стомана.
Нова горелка MatriX-Plus от неръждаема стомана, която се отличава с висока ефективност, ниски вредни емисии и ниските нива на шум.
Автоматичнен контрол на горенето Lambda Pro.
Вграден комуникационен Wi-Fi модул, който свързва уреда директно с интернет. А приложението ViCare прави обслужването на котела още по-лесно и удобно – дава  възможност за контрол на всички функции на “отоплението”, а когато се налага, специализираната сервизна фирма може да бъде информирана и да реагира бързо. ViCare App дава информация за актуалното състояние на инсталацията, времевите програми за отопление и загряване на битова вода допринасят за спестяването на разходите за енергия. Налична за iPhone и Android операционни системи.
Мембранен  разширителен съд, помпа и предпазни арматури – заводски вградени в котела
Модулация 1:10
Сертифициран за 20% съдържание на водород в метана.
LCD-Touch дисплей – лесен контрол
Номинална мощност отопление KW -50/30C – 3.2-32.0
Номинална мощност отопление KW -80/60C – 2.9-29.3

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “ЕДНОКОНТУРЕН КОНДЕНЗЕН КОТЕЛ VITODENS 100-W B1HF 32 KW”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ние използваме "бисквитки", за да улесним използването на нашия сайт. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.